Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Galla

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej! du skal da bare spørger dine veinder om de ikke vil med ud og købe gallakjoler sammen! det ville jo være rigtig hyggeligt. og hvis de allerede har købt deres vil de sikkert stadig gerne med ud og finde den perfete kjole til dig! hvis de nu slet ikke har tid kan du jo bare spørger hvor de har købt deres. men jeg er da sikker på at de gerne vil hjælpe dig med atfinde en fin kjole så du kan stråle!!!

  • Anonym, Pige, 13 år

Synes du skal tage en smuk kjole på. Det kan aldrig gå galt

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hey pige, tag noget normalt tøj. Du tror nok at folk lægger meget mærke til hvad du har på, men i bund og grund eller folk ret ligeglade.

  • SIUUU, Splatterpistolen, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat