Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

G-strenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Når man er 13 begynder ens sexualitet jo så småt hos mange og det er helt almindeligt at gå med g-streng. Jeg synes du skal gøre hvad du føler for og bare blive ved at gå i g-streng. I andre klasser kunne det såmænd være det almindelige at gøre.

  • Jenny, Pige, 15 år

Går selv i 7 klasse og er 13, jeg elsker også g-strange, meget mere en alm trusser, men må ikke gå med det for min mor så viser det ikke til hende, men når jeg er til idtræt g0r jeg ud på badeværelset eller sider ned og tager bukser på for eksempel.

  • Anonym, Pige, 13 år

Girl do what You want! Jeg ved hvordan det er når folk skal stille spørgsmål til hvad du går i. Og du skal vitterlig bare kig den anden vej fordi det er hvad DU vil ha på og det er hvad DU føler dig tilpas i. Fuck alle som har en negativ mening om din tøjstil.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat