Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Karameldag

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender godt selv følelsen af ikke at passe ind og det er vildt svært. Det er en vildt hård kamp, men det bedste du kan gøre er at ignorere de andre og hvad de tænker om dig. Fokusere på hvad der gør dig glad. Det vigtigste af alt er at vise så meget selvsikkerhed så muligt, så du kan vise de andre at du er bedre uden dem. Vis dem at du er meget stærkere og bedre end dem ved at du tør at stå alene. Det er super svært og ikke noget man lære fra den ene dag til den anden. Plus man kan have nogle off dage. Men hvis du vil have det bedste ud af din situation så vil jeg foreslå at tage det kostume på du selv føler dig tilpas i og kan lide. Ingen andre skal påvirke hvad du har på. Hvis du selv er glad for det, så er der ingen der kan tale det ned. Du må bare stå op for din beslutning. Der er mange der ikke matcher.Husk man kan godt nyde sit eget selvskab, hvilket man skal kunne finde ud af meget hvis man ikke passer ind. For når man nyder sit eget selvskab lægger man ikke mærke til andre.

  • solskin, Pige, 18 år

Måske spider man🕷️🕸️

  • Bubalubah, Dreng, 13 år

Det var præcis sådan jeg havde det der jeg gik ud af niende sidste år jeg var en disney prinsesse. Husk du perfekt som du er og er sej og der er en masse mennesker der elsker dig er jeg sikker på. Ligemeget hvad du tarer på er jeg sikker på du kommer til at se brand godt ud og du kommer til at se Aller flottest ud fordi du er så sej kys fra mig

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat