Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fremlæggelser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

altså jeg har det også svært hvede det . sig det til din lære. tænk på at du er en dronning og ingen griner eller siger buuuuh men tro på det.

  • Anonym, Pige

det kan godt være lidt svært at fremlægge hvis man har angst ellers bare sig det til din lærer

  • Anonym, Pige, 13 år

Det lyder som om, du er meget nervøs og angst for din fremlæggelse. Det er helt normalt at føle sig nervøs, når man skal fremlægge, især hvis man har svært ved at tale engelsk. Der er dog nogle ting, du kan gøre for at håndtere din nervøsitet og angst og forberede dig bedre på din fremlæggelse:

Træn: Øv dit indhold og din fremlæggelse så meget som muligt. Dette vil hjælpe dig med at føle dig mere sikker og fortrolig med dit indhold, når du står foran klassen.

Tag en pause: Hvis du føler, at du bliver for nervøs eller overvældet, så tag en pause og giv dig selv lidt tid til at trække vejret og slappe af. Dette kan hjælpe dig med at fokusere og samle dine tanker igen.

Tal med en lærer eller en ven: Tal med din lærer eller en ven om dine bekymringer og få deres råd og støtte. Dette kan hjælpe dig med at føle dig mere tryg og mindre alene med din nervøsitet.

Brug visuelle hjælpemidler: Brug visuelle hjælpemidler, såsom billeder eller dias, til at illustrere dit indhold og gøre det nemmere for dig at huske, hvad du skal sige. Dette kan også hjælpe dig med at fange klassens opmærksomhed og holde dem engagerede i din fremlæggelse.

Giv dig selv ros: Giv dig selv ros for at have modet til at fremlægge, selv om du er nervøs. Det er en stor bedrift at stå foran en klasse og tale engelsk, og du bør være stolt af dig selv for at tage denne udfordring op.

Husk, at det er helt normalt at føle sig nervøs og angst, når man skal fremlægge. Men med lidt træning og forberedelse kan du håndtere din nervøsitet og give en god fremlæggelse.

  • 1887, Vaskemaskine, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat