Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fremlæggelser…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har også prøvet det samme med at fremlægge og blive helt vildt nervøs inde. Men bare tænk på at du lære af dine fejl og at du for det meste kender dem du fremlægger for.
Held og lykke.

  • 12 årig pige, Pige, 12 år

Læs det du skal fremlægge grundigt igennem så du er sikker på dit fremlæggelsesstof, og være selvsikker i dig selv. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men gør du dette vil du efter et par gange opleve at det faktisk slet ikke er så slem som man selv går og tror.

  • JUDAS, Dreng, 18 år

Hader også selv og fremlægge, det er det værste jeg ved! Men når jeg står foran tavlen og skal til og tale, tænker jeg på hvor meget rod jeg får! Sidst jeg fremlagde fik jeg rigtig meget ros, det er så dejligt!❤️ Så lad vær med og tænk på alt det dårlige tænk på det gode ved det, det hjælper virkelig ❤️

  • Hjælperen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat