Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fremlæggelse

Hej

Jeg har en snart en fremlæggelse

og jeg er mega bange for at fremlægge,

normalt ugen op til kan jeg ikke sove.

Jeg har prøvet googles råd men det virker ikke.

Hvad skal jeg gøre??

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige 11 år

Ja fremlæggelse er ikke det fedeste i verden. Nu ved jeg ikke helt om du er godt forberedt og har styr på det du skal sige, men det er i hvert fald vigtigt du føler dig tryg og forstår det du fortæller. Der er mange der døjer med ubehag, så derfor vil det være en mega god ide at snakke med din lærer, og sætte ord på de følelser, som der presser på. Der er tit mulighed, for at man kan fremlægge kun for læren, så man ikke skal være nervøs for nogle ubehagelige reaktioner, så det er i hvert fald en mulighed.

Det hele skal nok gå<3

  • anonym, Pige, 16 år

Okay så, det kan være rigtig svært at fremlægge og man kan føle sig meget presset til at være god til det! Men du skal bare sørge for at du har øvet dig utallige gange og bare kan det udenad. Men du skal heller ikke presse dig selv for meget! Du kan måske også sige til din lærer at du er rigtig nervøs over det og så kan der måske blive tagen hensyn til det også!

  • N, Pige, 13 år

det er fint at være bange men du skal også tro på dig selv og dem du fremlægger for

  • de to piger, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat