Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forventer meget af mig

Hej.

Jeg er en pige på 13 år, og får ikke karakter endnu, ligesom min storebror.

Min storebror er meget dygtig, og får 12 tal på 12 tal.

Mine forældre forventer super meget af mig, men jeg bliver bare en skuffelse i deres øjne. Jeg kan ikke leve op til nogen af deres forventninger. Ved ikke hvad jeg skal gøre, er bare en skuffelse for alle..

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år.
jeg vil råde dig til at tage det stille og rolig, du har et lang liv forand dig til at blive bedre.
jeg er selv ordblind og får sjældent højere end 7. Det er noget man skal lære at leve med. Alle mennesker er ikke ens, og jeg er sikker på at dine forældre ikke synes du er en skuffelse hvis du ikke lige får hvad de regner med. Du skal huske dig selv på at hvis du ikke får “12 talt på 12 tal” i skolen, så er du sikkert meget bedre end din bror til noget andet. Alle har et talent, det handler bare om at finde det. Held og lykke fremover 🙂

  • Anonym, Pige, 18 år

Så længe du gør dit absolut bedste blir du aldrig en skuffelse for nogen – heller ikke for dine forældre. Tag det positivt at nogen har forventninger til dig – det modsatte ville jo være 1000 gange værre. Tænk hvis de tænkte – hende der hun lærer aldrig noget. Det er kun positivt at møde forventninger og så længe man gør hvad man kan er der ingen der forlanger mere. Jeg er sikker på dine forældre også tænker sådan. De elsker dig med garanti. Og den 18-årige pige ovenfor har helt ret – vi har alle sammen noget vi er gode til.

  • Louise B, Pige, 15 år

Hej Pige,
Det vigtigste er at du selv er tilfreds og du gør de bedste <3
Og se om du kan lade være med at måle dig med din bror, har selv en søster der også er god i skolen.
Men som de andre har skrevet er der sikkert også noget du er bedre end din bror til, og jeg er sikker på at du ikke skuffer dine forældre. Bare gør dit bedste så skal du nok nå langt i livet <3

Kh. Pige på 15 år <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat