Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forberedelse til examer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig
Jeg kender godt det med ikke at være så god til mange af fagene i skolen men du kan godt blive bedere til dem manegen erfaring hvis man vil blive bedere til et fag er at man virkelig gerne vil bruge både tid og kræfter på at blive bedere det skal være dit eget ønske og noget du virkelig har lyst til ellers er det svært at blev bedere til et fag noget andet jeg gjorde var at jeg fik en mentor i det fag jeg var dårlig til du behøver nødvendigvis ikke få en mentor men set måske en time hver lørdag eller den dag som passer dig bedst hvor du øver dig det jeg også selv gjorder som hjalp var jeg spurte de lærer jeg havde i de fag jeg ikke var så god til om jeg måtte få nogen extra opgaver som jeg kunne lave der hjemme du kan fx. Lede efter nogen gamle terminsprøver på nettet eller spørger din matematik lærer om han/hun ikke kan give dig nogen gamle terminsprøver du kan øve dig på jeg gjorde det i dansk og tro mig det hjalp

  • Mig, Pige, 19 år

Gentagelse og gentagelse virker. Så igennem matematik kan du sidde på matematikfessor 20-30 minutter hver dag, og hurtigt blive meget bedre

  • Den kloge, Dreng, 20 år

Hej, noget som rigtig mange bruge r og som jeg selv bruger er en tutor. De er vildt søde og så er det dejligt med nogen som forstår en bedre. Det kan være nogle timer eller et par måneder. Og hvis du ikke er tilfreds med din tutor kan du få en anden. Det er helt uforpligtende.
Håber det var en idé❤
Kærlig hilsen

  • ; ), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat