Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

for sent at starte på gym?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er ikke for sent. Der er mange, som tager sabbatår og mange, som starter i skole et år senere. Så I vil ikke allesammen være samme årgang. Nogle er modne hurtigere, andre er superbarnlige som 25-årige 🙂 Når man bliver ældre, så betyder alderen heller ikke det samme mere… man kan have venner og kollegaer der er yngre eller ældre.

  • Pigenmedhuen, Pige, 21 år

Det er ikke for sent. Min storesøster gik først på efterskole derefter gik hun på hhx, men det synes hun var kedeligt derfor droppede hun ud. Så nu tager hun en EUD som bygningsmaler og om dem du går i klasse med er ældre eller yngre end dig er ligemeget. I min klasse er jeg den yngste.

  • Andreas, Dreng, 16 år

Der er massere som starter på gum når de er/bliver 18… Da jeg startede i 1.g var der 3 i min grundforløbsklasse der blev 18 og da vi kom ud i være rigtige klasser var der 2 der var 18 og sådan er det stort set i alle klasserne… Udover det er det bare federe at være lidt ældre når man starter på gym for at være ærlig… Der er så mange som bare skal hurtigt videre, så fedt at du har ventet lidt.. Det bliver du altså glad for

  • Rollo, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat