Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig udenfor :c

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har selv prøvet det, har heller ikke særlig mange venner i skolen.
Men du kan måske prøve at snakke med din lære om det, og sige at du godt ville på et andet madhold hvor der måske er en eller to du er venner med på?

Kunne det være en mulighed?

Kh. Haru

  • Haru, Genderfluid, 13 år

Jeg syntes ligesom de andre breve at du skal snakke med hende, se om i har noget til fælles. Jeg har også prøvet at stå i en situation hvor jeg ikke var så gode venner med den jeg var i gruppe med, men jeg begyndte at spørger hende om nogen ting, fx. “Har du nogen fritids aktiviteter” Jeg tror at det kunne være mugeligt at hun måske også hade det på samme måde. Hilsen pigen på 11 ( og som har haft samme problem)

  • Anonym pige😁, Pige, 12 år

Hej, jeg har næsten præcis det samme problem. Jeg føler mig ensom og venneløs. Mit råd til dig er: prøv at blive venner med pigen under corona så går det måske nemmere?

  • Pige med det samme problem, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat