Brev

Føler mig udenfor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14, kender det helt samme jeg hadet hende virkelig meget, men så prøv at blive venner med hende det kunne være en mulighed… du kunne også kigge på alle i din klasse og se hvem der ikke har nogen “venner” og prøve at være sammen med dem!

Knus og held og lykke😁!

  • Pige, Pige, 16 år

Hej,
Jeg er meget enig i, at du skulle prøve at snakke med nogen andre. Jeg har faktisk også følt mig lidt udenfor på det sidste men jeg er også meget god til at tage det personligt. Jeg syntes du skulle prøve at snakke med nogen andre fra din klasse for du kan ende med at blive bedste venner med dem 🙂

  • Lara, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat