Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig udenfor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej jeg tænker at du måske kan spørge om de ikke planligge noget og vis ikke. er de fake eller ikke jeg er ikke 100% men du kn jo altid spørger om i stadig er venner undskyld hvis det ikke hjalp

  • anonym, Pige, 11 år

Hej. Såden en veninde har jeg også haft en der bare holdt mig udenfor. Og jeg fandt ud sf hun var fake😕men spørger om i stadig er venner? Eller spørger om de ikke kunne finde ud af noget i alle skal lave sammen?🤪💞kh pige❤️‍🔥

  • Pige❤️‍🔥, Pige, 12 år

Hej pige på 13 ❤
Lige inden sommerferien havde jeg også to bedste veninder (vi var lige blevet delt), som også altid var sammen uden mig. Fordi at jeg havde angst og blev ked af at jeg blev holdt udenfor, besluttede jeg mig for at jeg ikke ville være sammen med dem mere. Jeg ved godt at det er hårdt at høre, men jeg var præcis ligesom dig! altid skulle være den der skulle planlægge ting osv. Så jeg har to råd:

1. Prøve at snakke med dem om det, for ligesom at få dem til at forstå det på. prøve at være mere sammen med dem på.

2. Prøve at være sammen med andre i frikvartererne og sådan noget, bare for at snakke med andre og ikke kun at være sammen med din lille gruppe. måske prøv at få andre venner.

Efter den tid, blev jeg glad igen og fik jeg mange andre venner i min klasse. Jeg har et godt forhold til alle i klassen nu. Det endte med at jeg også blev venner med de pige som holdte mig udenfor.

– Sorry for at det blev så langt 😅 håber at du ser svaret.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat