Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

føler mig udenfør

jeg har 3 venner føler mig ensom aligevel

fordi at jeg føler at de glemmer mig.

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej:)
Det er virkelig træls for dig, at du står i denne situation. Måske at du kunne snakke med dine venner lidt om hvordan du følger, eller prøve at deltage så meget som muligt. Hvis de alligevel ikke helt lader dig deltage, kunne det være du måske kunne begynde og lege med nogle af dine andre venner? Det er virkelig nemlig ikke en særlig rar følelse at følge sig udenfor, og slet ikke hvis man er i sådan en vennegruppe på 4, derfor syntes jeg igen der er vigtigt du måske får snakket med dine veninder om det, og måske de slet ikke har tænkt over det, og begynder at hjælpe dig, så du ikke følger dig så udenfor mer.
Måske du kunne snakke med din mor om det, og få lidt tips fra hende. Eller en skolelærer du følger dig tryg ved, eller en anden sød voksen du tænker vil kunne hjælpe dig.

Håber det hjalp lidt!
Held og lykke:)

  • Anonym 100%, Pige, 14 år

Prøv at snakke med dem om det? Hvordan du har det? Håber men råd hjælper dig❤️
Kh pige❤️‍🔥

  • Pige❤️‍🔥, Pige, 12 år

Hej pige på 10,
Du kunne 2 ting, enten skal du snakke med dem, og sige, at du føler dig udenfor. Ellers kan du prøve, at finde nye venner, de behøves ikke, at gå I din klasse eller skole, de kunne være du mødte en eller flere venner ved en klub,soirt eller andet

  • Du er dig!, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat