Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig ikke godt tilpas

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

enden kan du holde lav profil indtil sommerferien ellers kan du prøve at snakke med din veninde elle prøv at få nogle nye venner og prøv måske også at snakke med nogle andre fra din klasse du kan jo altid prøve. men kan godt forstå du er træt af din veninde men prøv at få nogle nye venner eller snak med din veninde eller med nogle andre fra klassen.
ikke giv så hurtigt op men forstår godt du ikke har nogle motivation til at prøve.

  • gruppe, 13 år

når sådan noget sker for mig prøver jeg bare at snakke lidt med folk

  • Anonym, 11 år

Jeg kender det alt for godt. Jeg har selv været i denne situtation og er stadig lidt…..Mit råd ville være at glemme det så godt du nu kan og snakke med din veninde. Nu er klasserne jo online så ring hende op og snak med hende om det. Det kan være at du finder ud af om hun rent faktisk er din veninde. Ellers så prøv at se om der er andre i din klasse som dig. Der ikke har der helt godt i klassen (kan være ved at se personen alene mange gange). Tror måske i ville kunne snakke godt sammen, da i har det til fældes

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat