Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

føler mig dårlige i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt forstå at det kan være svært at være ordblind, men nogen jeg kender har det der hedder en IT rygsæk. Det går ud på at man har sin egen computer med i skole, også kan man måske have lettere ved at lave skole ting på en computer, hvis man er ordblind

Jeg håber at jeg kunne hjælpe måske bare en lille bitte smule 😄😄

  • Anonym, 15 år

Jeg synes du skal tage at tale med den lære du stoler allermest på og nu ved jeg jo ikke om i har nogle specielle timer for dem der er orblin men ellers kan du spørge om du kan få en dag i ugen hvor du kan få alt den hjælp du behøver til lektier eller bare få snakket ud

Håber det hjalp
Held og lykke
Hilsen pigen der har det næsten på samme måde

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg kender mange der er ordblinde og de har også været igennem perioder, som minder om det du beskriver, men lige meget om du er ordblind eller ej, må det ikke forhindre dig i at drømme stort.
Selvom det hele Måske føles hård og urimeligt, skal du bare vide at alt kan lade sig gøre. Selvom du er ordblind kan du stadig godt blive forfatter eller dyrelæge.
For man kan hvad man vil

  • Pigen der vil hjælpe, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat