Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føgler mig ikke med…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære du.

Jeg kan 100 % godt sætte mig ind i dine tanker, og dit problem fra dengang jeg selv var yngre.
Det kan være rigtig svært når de andre konstant kommenterer på at man “er et eller andet”. Jeg synes i denne situation at du skal sige fra, og forsøge at fortælle dem i din klasse eller på skolen, at du altså ikke har noget i mod at tabe. Særligt kunne du fortælle det til den pige, som dér har travlt med at fortælle dig det.
Hvis det ikke er noget du har lyst til, så er der absolut ingenting galt i at fortælle det til din lærer, eller en anden voksen på skolen.

Da jeg selv var 12 år, blev jeg mobbet i min klasse med at jeg altid var hende den “sure”, fordi at jeg godt kunne lide når tingene blev gjort ordenligt og grundigt. Det hjalp ikke for mig at fortælle mine klassekammerater at det gjorde mig ked af det, så derfor gik jeg til en lærer. Derefter stoppede det, og de fleste kom faktisk hen og sagde undskyld til mig, fordi at de fik det dårligt med dem selv.

Derudover så er det super sejt at du er god til en sport, og at du er et konkurrencemenneske. Det kommer til at få dig langt i livet.

Alt held og lykke, og stort knus <3

  • J, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat