Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte skole😐

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal vente til du er klar til at fortælle din mor at du gerne vil flytte skole. Jeg har selv prøvet at flytte skole (Fra Sverige til Danmark) uden jeg selv havde lyst. Har du nogen gode venner i klassen. Så prøv måske at fortælle dem at de skal hjælpe dig med dit problem.

  • Anonym, Pige, 9 år

Hej med dig.

Jeg har selv gået i en klasse hvor jeg ikke passet ind, men jeg gav det en virkelig lang chance! Og jeg fik faktisk nogen gode venner i klassen, og havde det okay alligevel efter noget tid, selvom det er svært, så er det vigtigt at have god tålmodighed, ting tager tid, nogen gange er folk ikke som man troede.

Men jeg skiftede også skole i de større klasser og det var virkelig fedt også! Jeg ved ikke hvad der er bedst for dig, det må jeg være ærlig at sige.

Det er noget man skal tænke godt igennem, og så husk at mærke efter hvad der føles bedst inde i dig, det er hvordan du har det der er vigtigst!

Når du har tænkt over det, og når du har mærket efter, og har fundet ud af om du vil blive eller ej, så tror jeg ikke du skal være så bange for at fortælle det til din mor, en god snak med din mor om det, det tror jeg er godt nok, din mor vil sikkert blive glad for at du fortæller hende hvad du føler. Jeg er ret sikker på at hun ville forstå, hvis du fortæller hende hvad du tænker og føler.

Du skal nok træffe det bedste valg for dig, hel og lykke, det skal nok gå.

Kh

  • N#, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat