Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flirtende drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ignorer dem
Som du selv siger er de ret umodne i den alder.

  • Mig, Pige, 16 år

Du skal sige stop! For ja de er umodne men det er ikke ok at de behandler dig sådan. Og de kommer aldrig til at lære det vis man ikke sire fra. Du behøver ikke råbe ad dem eller sådan noget du kan prøve først bare at sige “ hold nallerne for dig selv “ og vis de ikke stopper så sig det til en voksen for vis de overskrider dine grænser så skal du altid sige stop.

  • kat🐈‍⬛, Pige, 11 år

Jeg ved det svært søde, men du nødt til at sige fra nu. Drenge i din alder tænker meget på sex, og siger du ikke fra nu, hvornår gør du så? Vil du udsætte sig selv for en situation, hvor du har ufrivilligt sex? For det skal du ikke søde. Du derfor nødt til at sætte grænser, for gør du ikke det, vil det bare udvikle sig til mere.

Det lige gyldigt hvor søde og flinke de er. Det er din krop, de respektere dig, du skal ikke finde dig i det. Du er ikke en ting. Den eneste som skal have lov til at røre dig på den måde, er ham / hende som er din kæreste.

Få sagt fra søde, bliver de sure, siger det mere om dem, end om dig. Respektere de ikke du siger fra, så de ikke dine venner. For venner gør ikke sådan!

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat