Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er meget doble moralsk

Hej, er en dreng på 13 år.

Jeg virkelig doble moralsk

og det er virkelig træls,

exemple der er en i klassen der sparker til en bold,

jeg tænker “Fuck du er jo dum”

10 minutter efter gør jeg det selv.

Hvad skal jeg gør med det?

Eller skal jeg bare tage mig sammen?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej.
Mit råd til dig ville nok være at hvis du tænker at en person gør noget dumt (som du skriver i brevet) så prøv at holde den tanke i baghovedet og fokusere på at du ikke selv kommer til at gøre det. Nogle af mine drenge venner har faktisk lidt samme problem (eller har haft). De siger selv at det er blevet bedre med tiden så måske er det noget du vokser fra (det tænker jeg i hvert fald). Har du måske en bestemt grund til at du gør dette? Skal du måske bevise noget for nogen? Prøv at se om du måske kan finde en grund til hvorfor du netop er dobbelt moralsk som du selv skriver. En ide kunne måske også være hvis du snakker med en om det? Måske en der går i din klasse som kan sige noget til dig hvis du kommer til at gøre det. Eller også kan du måske snakke med en voksen om det og sige hvad du har brug for at sige. Men jeg vil nok sige prøv at holde tanken i baghovedet.

Håber det kunne hjælpe lidt.

Ha det godt❤️

  • 🌱, Pige, 14 år

Jeg mener det samme som 🌱 pige 14 år, du burde sikkert tænke over hvorfor du er dobbelt moral. Men for at være helt ærlig har jeg også nogle gange selv været det, jeg har tit ment at man ikke burde slå folk og det burde man selvfølgelig heller ikke men så gør en anden mig vred og så slår jeg ham eller hende. Prøv at finde ud af hvorfor og så kan du altid arbejde videre med det derfra det er mit råd. Og prøv at tænk over i hvilke situationer det er du er dobbelt moral.

  • Anonym, Flydende køn - Dreng på deltid , 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat