Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole tur og var sammen i 5 dag

Er bange for

om det går godt ellet dårligt

på turen til Bornholm

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Du skal ikke være bange💗

Vær modig💗

  • L, Pige, 9 år

Hej pige på 13 år.

Jeg har lige været på studietur med min klasse til Prag. Jeg ved godt, at det ikke er Bornholm, men tænker alligevel godt, at jeg kan komme med et råd eller to.

Jeg var som dig også mega nervøs, og det er helt normalt! Du skriver ikke hvad du er bange for, så jeg tænker, at det er fordi det hele virker fremmed, og du ikke helt ved hvordan du skal være væk hjemmefra i så lang tid.

Mit bedste råd vil være at snakke med nogen om det, man kan nemlig godt gå med en følelse af at man er den eneste der er nervøs. Men sådan er det slet ikke! Det er faktisk de fleste der er lidt nervøse, ja, selv dine lærer kan være nervøse, så forsøg at snakke med dine lærer eller forældre om det.

Jeg tænker, at det vil være øv, ikke at tage med, tænk nu hvis det bliver en god tur? Så er jeg sikker på du vil syntes det var øv at være gået glip af.

Håber mit svar hjælper lidt.
De bedste hilsner,
pige 15 år.

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Det hele skal nok gå jeg skulle også til Bornholm sidste år jeg var meget nervøs ol jeg kunne sove det gik mega godt og tag afsted det er det største højde punkt i lang tid du bliver så træt du godt kan sove (hvis det er det der er problemet)ellers bliver det virkelig hyggeligt

  • H, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat