Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Falske venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Har prøvet noget lignende før, og det er så nederen for man føler at man bare er 2nd choice. Jeg er her for ikke så lang tid siden flyttet (af en anden grund) og har bare indset hvor nederen de endenligt var. Dog er det altid svært at ende et venskab eller stoppe med at se nogle, også især nu hvor i går i klasse sammen. Men hvis du mener at det der ville hjælpe med er at fjerne dem fra sociale medier er det bedste synes jeg at det ville være en løsning, solvom du kan tænke over hvad der ville gøre det bedre in real life

  • håber det hjalp bare lidt

Bro, #me2. jeg har det samme everyday girl. I wish det vil stoppe. I hate it så meget.
Love you så meget girl. keep up det gode arbejde.
Hilsen

  • nissen, dinosaur, 8 år

hejsa, jeg synes, du skal sætte nogle tydelige grænser overfor de her mennesker, for selvfølgelig skal de ikke få dig til at føle dig “brugt”. jeg kender selv det med at være en people-pleaser, og i sidste ende bliver man udmattet og føler sig udnyttet.
mit bedste råd jeg kan give dig er, at du skal fokusere på dig selv:) prioriter dig selv og hvad du vil, og så prøve at finde nogle ordentlige venner som vil give dig lige så meget som du vil give dem.

  • 8d78whdu2i, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat