Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er man bøsse bare fordi man er lidt mere feminin end de andre drenge?

Hej, jeg er en dreng på 14

jeg har mange venner og har det godt.

Jeg spiller ikke computer som de fleste drenge

og snakker mest med piger.

Jeg er 100% hetero

men fordi jeg er mere “feminin” end de Andre drenge

bliver jeg kaldt bøsse/homo.

Nogen gange tør jeg slet ikke komme i skole næste dag..

hjælp hvad gør jeg?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hold dig til pigerne hvis drengene er så onde. Og måske sig det til en lære. Jeg er selv også 100 procent til piger, men jeg kan bedst lide drenge der er nede på jorden og ikke er så “mandlige” hvis du forstår. Og det er altså helt okay at være venner med pigerne istedet for drengene. Måske er de bare misundelig?

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej dreng på 14.
Jeg har drengevenner, som også er mere femini, end de er drenget, men som også er kærester med piger. Det at du er femini gør dig bestemt ikke til bøsse.

Jeg tror det at de kalder dig bøsse/homo, er en blanding af umodenhed, drilleri og misundelse.

Du har let ved at snakke med piger, hvad med dem? Er de typen der har pigevenner, snakker med piger, har de kærester?

Hvis du kan sige nej til bare nogle af de ting, er der en sandsynlighed for, at de misundelige. Men lad vær med at sig det til det. Et gammelt ordsprog siger, man ikke skal kaste med sten, når man selv bor i et glashus. Med andre ord, lad vær med at svare igen.

Dit bedste våben er at ignorerer dem. Det bliver ret hurtigt kedeligt, hvis de ikke får en reaktion fra dem.

Nu lyder det ikke til du forelsket i en pige. Men skulle der være en pige du kan lide, eller som du har noget kørende med. Så kan du sætte dem på plads, uden at sige noget, ved at få en pige som kæreste.

Men lad vær med at gør det til et mål. Begynder du at gå målrettet efter at få en kæreste, kan det hurtigt blive et langt projekt, der fører mange nederlag med sig. Lad det komme af sig selv.

Du er ikke bøsse/homo.
Den eneste som kan sige du er dette, er dig selv. Lad dem ikke sætte dig i en bås.

Som pige kan jeg sige, at vi elsker femini drenge. Ligesom drenge elsker en pige der er drenget. Det mega cool at have en dreng, man kan snakke om alt med. Men tit er det også en man kun anser som en ven, fordi man ikke har lyst til at miste det venskab.

Håber mit svar kan hjælp lidt 🙂

  • A, Pige, 22 år

På et tidspunkt opdagede jeg selv at folk kaldte mig “gay guy”. bag min ryg. Det var virkelig overraskende for mig for sådan har jeg aldrig set mig selv. Men okay, har godt nok langt hår, sådan lange slanke fingre og klæder mig måske lidt anderledes men er altså 100 % straight. Jeg var ret træt af det. Jeg gjorde så det at da jeg for første gang havde givet en pige finger der sagde jeg til hende at for min skyld behøvede hun altså ikke holde det hemmeligt. Det blev hun ret overrasket over! Jeg fortalte det selv til et par kammerater og pigen sagde så også til hendes veninder at jeg havde tilfredsstillet hende. Så holdt den der snak om “gay guy” heldigvis op. Så måske du kan kysse en pige offentligt eller noget?

  • O, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat