Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg ved at miste min bff? ;(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Jeg kn godt forstå du er ked af at din veninde ikke svarer dig mere, måske skulle du give hende lidt tid, som du selv sagde er hun startet på efterskole og hun har nok mødt en masse mennesker. Du bør også møde nogle nye mennesker, som du kan blive venner med. Det vigtigste er bare at i begge ved at i er bedsteveninder, du kunne også prøve på at spørge hende hvornår hun er tilbage evt. i en ferie eller en weekend
Håber mine råd hjalp dig

  • Den loyale, Dreng, 17 år

Her er hvad mit råd er hvis hun ikke ringer eller noget så prøv at holde en pause så kan det være at hun skriver eller ringer for jeg har også selv prøvet hvor jeg også bare har ringet og skrevet men min vindende ikke har svaret så holdt jeg en pause med at skrive og ringe og til sidst ringede hun og skrev til mig så her mit råd i gen prøv at holde en pause så ringer eller skiver hun måske

  • Anonymous, 14 år

det er sjovt for mig og min bff er i præcist samme situration lige nu der er det bare mig som er begyndt på efterskole det med at hun ik svarer på dine beskeder kan være fordi at hun slet ikke har tid der er jo så meget nyt men prøv at finde ud af hvilke weekender hun tager hjem og så se om i kan få en aftale så kan det jo være at hun helt kommet til at tænke på hvor sjovt i havde det sammen engang

  • efterskoleeleven, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat