Brev

Er jeg en copycat?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg forstår godt at du synes det er super nederen at du bliver kaldt en copycat når der er så mange andre der også går rundt i det tøj og de ikke bliver kaldt en copycat
jeg synes ikke det lyder som om du er en copycat det lyder som om at du vil gå i det tøj fordi du synes det er fedt og ikke fordi andre går i det du ved jo godt at du burde være fuldstændig ligeglad med hvad hun siger men det er jo bare 100 gang nemmer sagt end gjordt det ved de fleste godt
nu ved jeg jo ikke så meget om hende pigen men hvis det var mig tror jeg jeg ville finde på noget at svare hvis hun kaldte mig en copycat sige noget med “jeg synes at de her bukser elller den her hoodie er fed og det er derfor jeg går med det jeg kan ikke se hvad problemet er for der er jo mange på skolen der har det samme så hvorfor er det et problem for dig/ jer at jeg også har det”
det bedste ville jo nok være bare at ignorer hende for det sådan nogen ofte sigter efter er en reaktion fra dem de siger det til
hvis du viser dem at det påvirker dig har de fået hvad de ønsket og så bliver de ved fordi de får hvad de gerne vil have ved at sige til dig at du er en copycat som du jo ikke virker til at være

  • H, Pige, 19 år

Hej
Jeg syntes ikke at det lyder fair at du bliver kaldt for copycat fordi du går jo bare i det tøj som er trendy. Altså det var jo ikke hende pigen som fandt på at gå i Jørnæs jogging sæt eller i baggy bukser først. Hun har jo nok også set andre gå i det og tænkt at det var pænt. Derfor betyder det ikke at hun eller dig er en copycat. Jeg går også selv i baggy bukser og jørnæs sæt.
Jeg syntes bare at du skal tage dit nye tøj på og ikke tænke på hende pigen, hun skal ikke bestemme hvilket tøj du må have på. Hvis hun kalder dig copycat igen, så bare ignorer hende. Ikke stop med at gå i det tøj, men bare have det endu mere på, for så viser du at du er ligeglad og så stopper hun forhåbentlig med at kalde dig det.

  • J, Pige, 13 år

hej
synes sagtens du kan gå med det din “ven” burde bare tage det som et compliman

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat