Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er eux hårdt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 16 år,
Medmindre der er andre herinde, der har været hvor du er, så tror jeg desværre ikke du får et brugbart svar.

Det jeg vil opfordre dig til, er at tag fat i din studievejleder, og fortæl ham / hende din bekymring, så i sammen kan finde en evt. løsning. Er der ikke en studievejleder på stedet, så tag fat i din kontaktperson / kontaktlærer. Jeg tror du får meget mere ud af, at tale med dem, end herinde.

Held og lykke med uddannelsen 😊

  • A, Pige, 21 år

Dav du, du snakker med en eux programmør, det er egentlig ikke så hårdt som det lydder, det eneste det er hårdt for er din pengepung med alle de bajere du kommer til at drikke med de andre håndværkere:)

  • Anonym, apache helicopter, 20 år

Hej kære
Jeg har gået på EUX Velfærd på andet år nu. Og vil faktisk sige at indtil videre har GF 2 været hårdest. Jeg er super glad for mit valg. Så har du motivationen så kommer du igennem det!

I 9. klasse lå mit snit lavere end dit, og det er intet problem her. Dog skal du tænke på at dine karaktere kan falde lidt, da man stiger i sværhedsgrad.

Alt held og lykke herfra <3

  • Mig, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat