Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det med vilje

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg syntes at du skal begynde at snakke med dem, men ikke for meget kun en lille smule til at starte med og så derefter bygynde mere endnu.Hvis det ikke hjælper så snak med en om det eller sig det lige til dem

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg forstår dig godt. Det er ikke en særlig fed situration…
Jeg synes, at når du har mulighed, skal du sige noget. Start ud med at sige noget, når det passer ind, brug længere sætninger end “ja” og “okay”.
Spørg ind til dem, så I kommer i snak og har noget at snakke om.

Jeg kender godt selv følelsen af at man føler sig usynlig og akavet. Man ved ikke, hvad man skal sige, men man vil gerne være med og blive set.

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg synes at du skal begynde at snakke med dem. Det kan jo være at de også begynder at kende dig bedre. Har det samme problem, og ved godt at det er svært, men start med måske at prøve at tale eller skrive med én af drengene. Så kan I blive bedre venner. Ellers kan du snakke med dine veninder om det.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat