Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det kun mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej. jeg tror mange har samme problem, men nu går du måske kun i 6-7 klasse hvilket er vigtigt men måske ikke så vigtigt for fremtiden. du skal fokusere på de fag som er vigtigst eller hvad du føler er mest vigtigt. jeg går selv i 1.g og synes det er mega svært at lade sin mobil være. LÆG DEN FRA DIG. giv den til dine forældre (gør jeg selv) eller læg den i den anden side af huset, og så hav noget andet som du kan lave hvis du keder dig i timerne som at tegne måske eller bare sidder og sribble på papir.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat