Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det for sjov eller?….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 11
det kan godt være at drengene i din klasse mener det i sjov men inderst inde er det kun dig der der kan bedømme om du syndes det er sjovt eller ej. og hvis ikke du syndes det er sjovt så skal de stoppe, og hvis de ikke stopper når du siger stop så må du hente en voksen der kan hjælpe jer
hvis jeg var dig ville jeg spøger hvordan de andre piger havde det med det det kan jo være at de ikke tør at sige fra over for drengede, men det er vigtigt at få stoppet de drenge vis i ikke syndes det er sjovt
håber du har en lære du kan snakke med som kan hjælpe jer hvis i har brug for det
håber du kunne bruge mit råd

  • pige på 18, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat