Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er bange for jeg skal gå om

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare så du ved det kan du ikke bare gå om. Der skal være en bedre grund end at du bare har problemer dem et fag. Din skole kan ikke tvinge dig til at gå om det er også noget dine forældre skal godkende. Og hvis du er god til de andre fag kan du ikke gå om bare fordi at du har problemer med matematik.

  • Anonymous, 13 år

Jeg har stået i præcis sammen situation og jeg kan godt følge dig i at være den bedste til at være der hvor du er og det eneste jeg sagde til min lærer var at hun skulle ikke give mig opgaver hun skulle lærer mig det og ellers har Youtube været en stor hjælp for mig og hvis du nogenlunde forstår det så bed om opgaverne og så få dine forældre til at rette dem DU skal kæmpe hårdt og det har også været svært for mig og jeg er stadig ikke den bedste til at gange men jeg prøver rigtig meget

  • <3, 13 år

prøv at spørge dine forældre om hjælp. de kom joo også igennem skolen uden hjælp fra google. 😉

  • Morrigan, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat