Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom men alligevel ikke??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, pige på 13 år.
Du skriver, at du føler, at du ikke har nogen at snakke om hvordan du har det. En løsning kunne være at snakke med dine forældre, en lærer, voksen du stoler på, eller dine søskende.
Måske har du brug for nogle nye venskaber. Dem kan du bl.a finde gennem en fritidsinteresser/sport, parallel klassen, en koloni eller en helt ny klasse.
Håber at du kan bruge mine råd.

  • Anonymous, 14 år

Hej
Jeg er 14 og har selv haft og har stadig det samme “problem” hvis man kan kalde det det. Jeg har bare et andet problem oveni nemlig problemet at jeg holder mig for mig selv og de problemer jeg har holder jeg for mig selv så der ikke er nogen der ved noget om det. Jeg fandt ud af at der er nogen der går rundt med det samme problem og holder det for sig selv så der ikke er nogen der ved noget. Vi blev bedste venner og vi hygger os begge to når vi er sammen. Så det kan godt være at du ikke kan finde nogen at være åben overfor når du kigger rundt men prøv at lær folk at kende og du vil se at alle har deres problemer de slås med.
Håber at du kan bruge mit/mine råd

  • Anonymous, 14 år

Hej.
Måske kunne et forslag være at finde en penneven?
Hvis du har lyst, kan du altid bevare, og jeg kan give dig mit nummer.
Jeg kunne godt tænke mig en penneven, men du kan også søge på nettet.
Håber du fonder ud af det!

  • Hej der!, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat