Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan sagtens forstå dig, jeg har haft det på samme måde.
Der er intet galt med at være en smule indadvendt og lukket, og derfor have svært ved at få nye venner, men man skal passe på ikke at forveksle det med at være bange og usikker på sig selv.
Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan du har det men jeg kan fortælle at da jeg var yngre og gik i folkeskole, havde jeg få venner og sagde præcis det samme som dig, jeg har det godt der hvor jeg er, det var bare ikke sandheden. Jeg var utrolig usikker på mig selv og tænkte konstant på hvad folk tænkte omkring mig.
Jeg har lært at hvile mere i mig selv, jeg er blevet mere sikker på mig selv og jeg går ikke og tænker på andres holdninger omkring mig.
Det er også dette jeg vil råde dig til. Så snart du hviler i dig selv og har fundet troen på dig selv, vil det at sidde i klassen uden dine to veninder slet ikke være en slem oplevelse.
Det er vigtigt at du kan lide, og holder af dit eget selvskab, det vil du nå langt med. Ikke kun i forhold til skole, men også i forhold til når du bliver ældre.

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg har det på samme måde bare hvor at den ene af mine venner ikke går på min skole længere og jeg ved at min anden gode ven skifter skole fordi at hun flytter til nytår og jeg er meget indadvendt og genert men jeg gik bare hen til en pige i min og sagde hej og det endte med at vi fik en hel samtale ud af det og nu er vi faktisk rigtigt gode venner og jeg fandt ud af at vi faktisk havde en masse fælles interesser
Du behøver ikke være bange for at være ensom bare gå hen og snak med en og jeg er sikker på at personen kan lide dig og vis ikke de kan så er det deres tab
Mvh anonym

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej søde pige.
Det er helt normalt at føle sig ensom, og jeg har faktisk selv stået i en situation der minder lidt om din😊 Jeg kan sagtens forstå, at det er fedest at være sammen med dine 2 bedste veninder, men jeg tror at du, når de ikke er i skole, bare bliver nødt til at springe ud i det og snakke med nogle af de andre, de er sikkert også super søde.
Håber du finder ud af det!!
Venlige hilsner anonym

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat