Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En pige i min klasse lugter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes at du skal tage hende med et sted hen hvor der ikke er nogen der kan gøre grin med hende. Fortæl hende det på en ordentlig måde at du synes at man godt kan lugte noget. Alle begynder at lugte på et tidspunkt. Det er bedre at få det sagt end at lade vær, så folk ikke bliver ved med at drille hende

  • Personen der hjælper, Pige, 17 år

SAME HER! bare med en dreng. Det jeg kan fortælle dig er nok, at du må tage en privat snak med din klasselærer om det. Din skolegang skal ikke ødelægges pga. en persons stank. Hvis din klasselærer ikke gøre noget ved det, må du tage en snak med dine forældre, så de kan vidre give det over besked til din lærer.

  • Kender det, Pige, 16 år

Hendes forældre burde have gjort noget ved det. Så måske har hun ikke et godt forhold til hendes forældre?? Synes du burde sige det til hende og sige at hun kan købe en deodorant og gå i bad lidt oftere?
Tag hende lidt væk fra de andre først dog..
Men hun skal vide det, da det går ud over jer andre. Hun ved nok at de andre snakker om hende sådan så fortæl hende at du er der for hende og prøv at hjælpe hende lidt?

  • :), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat