Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En irreterende klassekammerat

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

bare inurre ham så synes han ikke det er sjovt mere

  • ida, Pige, 15 år

Du burde tage en snak med ham, så han kan se at det han gør er forkert, det med at blande sig er nemlig virkelig irriterende. Ellers ignore ham, så han giver op på det, for han gør det sikkert fordi han ved, at det irritere dig. (:

  • Anonym, Pige, 14 år

hej!

det er selvfølgelig ikke i orden at han opføre sig sådan. det skal han vide. snak med ham hvor andre ikke kan høre det, og blande sig. det er vigtigt at han ved hvordan du har det med ham. men efter det er det måske smart ikke at føre sagen videre. det er nogen gange nemmere, bare at ignorere dem, men huske lige at minde ham om det når de gør noget der er irriterende.

håber du kunne bruge det!

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat