Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En anden rolle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså du må måske bare prøve at lades som om at din klasse også er dine tætte venner og veninder. Du kommer nok til at gå i klasse med dem ret lang tid, men jeg synes bare at du skal prøve at “fyre den af” ligesom du plejer med dine veninder og venner, bare i din klasse. Jeg har også selv haft sådan et problem, det jeg gjorde var bare ikke at tænke på hvad andre suntes om mig, men hvordan jeg selv havde det!
Held og lykke, jeg håber du kunne bruge mit råd til noget!
<3

  • Pige, Pige, 13 år

Har det lidt på samme måde…
Fandt ud af at en stor del af min klasse læste Harry Potter, så det prøvede jeg selvom jeg ikke var overbevist om at det var noget for mig.n u kan jeg være med til at snakke med de andre piger og drenge om Harry Potter universet. Prøver bare at sige at det hjalp mig meget, du behøver jo ikke at læse Harry Potter men har dine venner ik” nogle interesser som de kan dele med dig ? det kunne være at det hjalp lidt…

  • Harry Potter fan, Pige, 11 år

Prøv at snakke med nogle andre børn fra din klasse måske bare en ad gangen og prøv lige så stille at bygge broer og føl dig lidt mere tryg. Sådan nnogle relationer er ikke bedste venner, men nogle du kan snakke med og grine med. Det er vigtigt at du føler dig en del af gruppen og på den måde er mere fri.

  • fluen, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat