Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

eksammensangst

hej

jeg går i 9 klasse og jeg skal jo op til eksamen til foråret.

Jeg er ordblind og har ikke nemt ved skolen.
Jeg er allerade ved at gå i panik over
alle de prøver og fremlæggelser jeg skal i gennem.

Nogen som har nogle gode råd?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Kære du,
Jeg er selv meget nervøs i skolen, og skal selv op til både mundtlige og skriftlige prøver i år, dog bare i 8. klasse.
Jeg har angst og går til coach. Det kan gå en meget på og fylde en hel del i hverdagen. Mit bedste råd ville nok være at evt. snakke med din mor, så du kan få noget hjælp – enten via coach eller andre former for kurser ang. eksamenangst.
DU ER IKKE ALENE OM DISSE TANKER!!!

Håber det kan hjælpe..:)))

Kærlig hilsen,
mig

  • Anonym;), Pige, 14 år

Jeg ved godt at det kan stresse en at man skal op til eksaminer. Jeg går selv i 8. Kl og nogle gange kan der være ret svært. Jeg har nogle gange svært ved matematik, så der sørger jeg for virkelig at høre efter og få hjælp til alt det jeg ikke fatter en bjælde af. Men du skal også huske at du kommer videre. Der er massere af erhvervsuddannelser der ikke kræver så meget. Jeg har en drøm om at blive tandlæge og det skal jeg nok blive hvis jeg virkelig gør mig umage og gør mit bedste. Så hvis du gør dig umage og gør dit aller bedste så skal du nok klare de eksaminer med en flot karakter. Og en sidste gang! Husk at karaktere og alt det lort ikke er alt. Du kan sagtens få et godt job engang ❤
Hilsen mig

  • Anonym, Pige, 14 år

Nu jeg selv ordblind og læser til socialrådgiver, kan selv huske hvor nervøs jeg var dengang. Men jeg satte mig for at øve, og gør mit bedste, man kan ikke gøre det bedre end man allerede prøver. Det synes jeg skal være dit mål. Det jo ikke en ulempe du ordblind, se det heller som en fordel.

  • Anonym, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat