Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole eller sport?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Mit råd er at du skal følge dit hjerte. Jeg kan ikke bare fortælle dig hvad du skal vælge for jeg er ikke dig men jeg kan give dig lidt hjælp. Du siger at du er bange for at skuffe nogle mennesker det virker som om at du ikke rigtig vil det men det kan jeg jo ikke vide. Altså jeg synes at du skal tage på efterskole fordi det virker som om at du gerne vil prøve nogle nye ting du virker til at være en person som vil opleve nye ting. hvis du tagger til efterskole og du kommer til bage og ikke er så god som før så er det lige meget for du har gjordt noget som du havet lyst til og man kan altid træne på efterskolen og du kan altid blive bedre end det du var. Husk det er dit liv ikke nogel andres liv for man kan kun gå på efterskole en gang og det er kun et år hvad er det værste der kunne ske.

  • Avatar korra, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat