Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sygt irriterende klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du er sej og har et klogt hovede. Jeg har været ude for det samme da jeg gik på FGU. Der er forskel på at være ensom og alene, ligesom du sir.

Jeg plejede at sidde alene i cafféen som jeg havde det helt fint med, da jeg blev ens ‘projekt’ som du så fint beskriver det, for det så rigtigt. Da de så at jeg begyndte at gå lidt med nogen så ignorerede de mig. Jeg troede vi var bleven venner men det indfaldt mig ik at de bare gjorde det ud af medlidenhed.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hej Pige
Jeg kender godt det med at folk blander sig i for meget men sig det tydeligt til dem hvordan dy har det og nej du er ikke ond du har det bare anderledes end de tænker

  • S, Pige, 11 år

Hej, pige på 13 år.

Der er slet ikke noget galt med dig og du er ikke ond på nogen måde.
Det er fedt, at du står ved dig selv og acceptere dig selv som du er!

Det er ikke altid, at man har lyst til at være sammen med nogen, og det er helt okay. Jeg kender selv til det.

Det er sødt, at dine klassekammerater vil hjælpe dig med at finde en ven, men de skal også kunne respektere dine grænser og hvad du har lyst til og ikke lyst til.
Forstår virkelig godt, hvis du synes det er irriterende.

Men du kunne måske prøve at sige til nogen af dine klassekammerater (hvis du ikke allerede har gjort det) at du faktisk har det bedst med at være alene 🙂 Du kunne eventuelt også snakke med en lærer om det.

Håber det hjælper 🙂

Vh

  • Anonym, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat