Brev

Dress code

Hej

Jeg har lige været i en fase

hvor jeg basically kun gik i tøj fra drenge afdelingen

og nu hvil jeg gerne gå i det tøj som alle andre piger

men mine veninder siger hele tiden

at jeg er en “Drenget” pige

og det er vildt ireterrende

når jeg bare gerne hvil være ligesom alle andre.

Hjælp!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Lad være med at lytte til dine venner – stop med det, da det ikke er dem der skal bestemme hvilken stil du skal have osv.

Hvis du vil have mere feminint tøj på, så gøre det. Hvis du vil have mere maskulint tøj på, tag det på eller helt kønsneutralt tøj.
– det vigtigste er at du føler dig tilpas i dit tøj, og ikke andet.

Ja du kan få nogle trælse kommentar ind imellem, hvis det er du tager mere feminint tøj på. Hvor folk har været van til at du har haft mere maskulint tøj på, og at de ser dig som “drenge” pige. Men alle de kommentar kan gå ind i det ene øre, og ud af det andet.
– for hvis du, og det er HVIS DU føler dig tilpas i det tøj så gå med det. Alle andres meninger kan eller er rent faktisk ret uinteressante.

Vh C

  • C, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat