Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengene kigger altid i min taske

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er ikke okay at kigge i jeres tasker hvis det er for at gøre grin med jeres mens. Jeg kigger kun i folks tasker hvis jeg har spurgt om lov.

Synes du skal sige det til jeres klasselærer for det er virkelig ikke iorden.

  • Emil, Dreng, 16 år

Det er ikke i orden og kan i nogle tilfælde være ulovligt (alt efter hvad i ellers har af personlig information i tasken (paragraf 232 stk. 2). Snak med jeres lærer.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Alle siger det allerede, men tag fat i jeres lærer og fortæl hvad i oplever. Så må den lærer tale med de her drenge, og hjælper det ikke, må i sige det igen så jeres lærer kan sige det til deres forældre.

Grunden til de gør det, skyldes måske de nysgerrige på jer som piger, og i den alder laver drenge nogle akavet ting som det her.

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat