Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge kigger på mine bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan sagtens forstå du synes det er træls at de kigger på dine bryster. Men jeg synes på samme tid du skal tage det som et kompliment for de kan jo nok bare godt lide dem. Og der er jo ikke noget af dem der har taget på dig eller sagt noget klamt om dig.

Så mit råd til dig er nok bare at være lidt ligeglad med at de kigger. De gør det jo ikke for at være onde de gør det fordi de kan lide dig 😊

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat