Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drama

Hej mit navn er X

Og jeg har en meget dramatisk klasse

hvsd skal jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år. Jeg har præcis det samme som dig. En meget dramatisk klasse. Jeg er også 11 år, og jeg ved præcis hvad det er du døjer med. Desværre er der ikke så meget man kan gøre ved det. Prøv at tale pænere til hinanden, og ellers give det noget tid. Tal med jeres lærer om det eller jeres forældre. Det plejer at hjælpe. Kh pigen på 11.

  • Mig, Pige, 11 år

Hej piger på 11 år.
Da jeg var 11 var der også pænt meget drama I min klasse. Som jeg selvfølgelig var ked af det over. Der er dog stadig lidt drama men det er blevet bedre.

Jeg er selv lidt konfliktsky og derfor havde jeg selv valgt at holde mig neutral og ikke holde med nogle men stadig støtte dem. Det hjalp ihvertfald da det gjorde at man selv ikke skabte mere drama. Men jeg syntes at I skal snakke med jeres lære om det eller prøve at løse de problemer der er og få dem ud af klassen.

Håber mine råd hjælper<3

  • Anonym pige, Pige, 13 år

hej pige på 11!
jeg ved præcis hvordan du har det.
det havde jeg også for ca et år siden, men det er blevet bedere, og trust me (!!!) det bliver det også hos dig.
du skriver den er meget dramatisk, men på hvad for en måde? bare at der hele tiden er drama, eller at alting bliver overreageret?
i så fald kan du prøve at tage det roligt med det, det er helt normalt.
når man er i alderen 9-13 foregår der enormt meget op i hjernen på os, og nogle ting ved vi faktisk slet ikke hvorfor vi gør.
som fx. hvis at der er drama, og at det er 2 piger der skændes, så prøv bare at lade dem gøre det, uden at sige noget selvom det er svært, det er en lektie at lære.
jeg har også lært at det med at have en konflikt med nogle, og sige det til sine forældre er ikke altid der smarteste, fordi at de kan komme til at blande sig, hvilket kan gøre det meget større end det faktisk er, derfor så mener jeg bare at lade det være.
på den anden side af 13år skulle det gerne så småt begynde at forsvinde lidt!
knus og kram M

  • M, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat