Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Det er så træls

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 11
Har du prøvet bare at tænke på hvor barnlige de er de tror de er bedre end alle andre og bruger make up i sådan en ung alder. Du skriver også at de har bagtalt dig og din venner det er ikke okay syntes at du skal sige det til dine forældre eller en lære. Det er aldrig rart at omgås divaer netop fordi de er så “irriterende og snobbede”
Men du kan bare lade dem nyde det mens det vare for de ender 99,9% med ikke at have nogen venner. Du virker som en virkelig sød person og du skal ikke lade nogen tage dig ned❤️
Håber mit lidt voldsomme brev kunne bare hjælpe en lille smule😂

  • Den anonyme mulle pige der bare vil hjælpe❤️❤️❤️, Pige, 10 år

Jeg kender det nogle gange pisser min gamle klasse mig også virkelig af altså lad os sige det sandt i barnlige så der ikke noget galt idet og hvis i er irreterende kan det være fordi i ikke gør som de siger eller tager deres parti

  • I er de stærke, Dreng, 13 år

hej pige på 11 år. Du og dine veninder burde svare divaerne fra din klasse igen. i burde ligge en plan så næste gang de siger noget strengt til jer så vær klar til at svare dem i mod. i kan måske også få de andre i klassen med på den. og ellers så sig det til din klasse lære. hvis de der divaer i din klasse allerede går med sminke i jeg gætter på 5. klasse så er der noget galt med dem. eller også så har de problemer derhjemme hvis de får lov af deres forældre at gå med sminke i skolen. jeg tror at de ikke er tilfredse med dem selv derfor bliver de nød til at lave om på deres ansigt med sminke.

  • den der har styr på det og ikke lader andre træde på mig., Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat