Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Til drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde.
Måske I skulle tage en snak om dette i skolen. Du kan måske tage fat i en du føler dig lidt tryg ved, og snakke med denne person om det.

Det er altså også helt Ok at være gode venner med drenge. Deres måde at være sammen på kan godt være lidt anderledes, og de kan godt virke hårde uden at mene det.

Det kan være svært at være en af de første i puberteten. Man kan føle sig meget forvirret og alene med ens følelser. Men det er helt okay.

Hvis det oppe over ikke virker, kan du prøve at søge andre fællesskaber. Ens bedstevenner behøver ikke at være fra skolen. Det kan være du får nogle andre venner på den måde.

Jeg håber du kan bruge dette til noget❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg forstår dig godt! Hvis de kan lide dig skulle du måske vente med at være venner med dem så de ikke får flere følelser. Og det med pigerne fra din klasse, synes jeg at du ikke skal lade dem sige sådan noget om dig.

Hvis du har venneproblemer så husk at du ikke altid behøver at have venner fra skolen. Hvis det virkelig er et stort problem kan du tale med dine forældre om skoleksift<3

håber du kunne bruge det

  • izaaa, Pige, 13 år

Hej jeg forstår dig udmærket godt, jeg er nemlig selv en af de piger som har det bedre med at være sammen med drenge. Der bliver kommenteret på det af de andre piger i klassen (skal lige siges at jeg har en fantastisk vennegruppe med både drenge og piger). Men jeg synes ikke du skal lade vær med at være sammen med drengene bare af de grunde du nævner. Hvis de spørger dig så sig hvad du føler. Man kan nemlig godt bare være venner med drenge uden at skulle ville være kærester med dem (og selvfølgelig også hvis man allerede har en kæreste)

Det med pigerne skal du prøve at ignorere ofte synes folk ikke det er sjovt at drille folk hvis de får en kedelig reaktion tilbage. Og ellers kan man jo også finde venner udenfor skolen.

Jeg håber det kunne hjælpe dig bare lidt. Men vigtigst: bare gør hvad du føler for og vær ligeglad med andre (vil dog ikke råde dig til at være ond eller lignende)

(Har selv prøvet noget lignende, men jeg skiftede skole så måske et det også en ide?)

Ha det godt❤️

  • 🌺, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat