Brev

Danseholds dilemma

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, at stå mellem 2 hold og skulle vælge hvilket man skal fortsætte på kan være svært men en vigtig ting er at du følger din mavefornemmelse.

Jeg stod selv i en lignende situation for nogle år siden, og jeg synes det var en mega svær beslutning men når jeg tænker over det den dag i dag er jeg ikke et sekund i tvivl om at beslutningen jeg tig var den rigtige. Jeg valgte det øvede hold for det var der jeg følte jeg lærte mest.

Det er det samme jeg vil råde dig til, vælg det hold du føler du lærer mest på, for det er jo ikke fordi i ikke er veninder længere bare fordi i ikke går på det samme dansehold.

  • 🚘, Pige, 17 år

Hej pige 12 år

Jeg synes du skal være der hvor du føler dig bedst hjemme, og der hvor din mavefornemmelse fortrækker du er. Hvis dine veninder ikke respekterer dit valg, så er det nok ikke sådanne nogen gode veneinder. Hvis det er dine rigtig veninder ville de støtte dig i det du gør.

Håber det løser sig<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat