Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlige karaktere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

sig det til dine forældre jeg er sikker på at de forstår det. Hvis du ikke vil sige det til dine venner fordi du ikke føler at de skal vide det lige nu så behøver du jo ikke at sige det.

  • pige 15 år, 15 år

Du skal ikke være bange for at sige dine karaktere til dine forældre, så længde du har gjort dit bedste. Jeg er sikker på at de vil forstå dig, og måske hjælpe dig, hvis der er noget du har lidt svært ved. Og husk at ingen forventer at du får topkarakterer i alle fag, det er de færreste der får det, men så længde du gør dit bedste. Du kan ikke gøre andet end at gøre dit bedste. Ingen forventer mere af dig, end at du gør dit bedste

  • Hg, 16 år

Jeg er sikker på dine forældre ikke vil ændre holdning til dig. De vil altid være stolte og elskende på dine vegne. Kender det godt selv, men det skal bare ud.

  • kenderdetgodt, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat