Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlig til Engelsk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg havde også svært ved engelsk for et par år siden. Jeg følte at jeg jeg ikke duede til noget og at jeg aldrig ville lære det. Derfor gik jeg ind på YouTube og begyndte at se engelske videoer. I starten satte jeg undertekster på(både på engelsk og dansk) og oversatte de ord jeg ikke forstod. I starten var det svært, men nu er jeg blevet rigtig god til engelsk. håber det måske kan hjælpe.
Kh En pige der gerne vil hjælpe.

  • Anonym, Pige, 13 år

Bare se mange engelske videoer, film, tv-serier osv. Sæt undertekster på hvis det er svært at forstå. Det hjalp mig.

  • flop, Pige, 15 år

Hej.
jeg kan godt forstå engelsk kan være svært og lærer/forstå fordi når man starter på et nyt sprog vil det altid være svært uanset hvem det er. jeg var hellere ikke så god til engelsk engang men såden jeg lærte det det var jeg så flere engelsk tv serier/film og bare general engelske videoer. og hvis det stadig ikke hjælper så meget så synes jeg du skal snakke med dine forældre om noget ekstra engelsk undervisningen håber det kommer til at gøre såden du bliver bedre 🙂

  • anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat