Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

dårlig klasse!!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år
Det lyder ikke særlig rart at gå i din klasse. Jeg kan godt forstå vis du ikke føler dig tilpas der. Prøv at t fortælle det til din klasselærer, fortæl at du føler dig rigtig utilpas i klassen. Prøv at fortælle dine forældre igen hvordan du har det. Jeg håber virkelig du får det bedre for ingen skal havde det sådan🌺💜
Håber det hjalp lidt

  • Energispreder, Pige, 13 år

Prøv at fortæl dine forældre hvorfor du gerne vil skifte klasse. Så vil de enten give dig et godt/bedre syn på din klasse, eller vil de være mere forstående, og muligvis lade dig skifte hvis det virkelig er det du vil.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Din klasse lyder ikke rar, det har du helt ret i! Har du fortalt alle de ting der sker i klassen til dine forældre? Måske kan du bruge som argument at du vil kunne koncentrer dig, være gladere og fokusere mere i skolen hvis du skiftede skole. Men hvis det ikke går, må du kæmpe for at gøre din klasse bedre! Da jeg gik i 5 var min klasse også helt forfærdelig, der var slåskampe og en kom på hospitalet. Det var først der det fik op for vores lærere, forældre og os selv, hvor slemt det var i klassen. Vi har arbejdet meget på det, og er nu rigtig glad for min klasse. Så synes du skal fortælle det til din lærer, alle fortjener en bedere klasse og er sikker på nogle andre har det ligesom dig i den klasse❤️ Held og lykke!

  • Good luck, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat