Brev

Dårlig i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu sagde du jo det selv, du er kun 13.
Du skal bare gøre dit bedste og måske få dine venner til at hjælpe dig med at forstå nogle af tingene.
Jeg gætter på at du ikke engang er begyndt at få karakterer, så der ikke rigtig nogen måde at vide om du faktisk er dårlig til de ting.
Du behøver trods alt ikke et utroligt højt snit for at komme ind på de her uddannelser, gør dit bedste og prøv at lev dit liv uden bekymringer så godt du kan. Så kan du altid bekymre dig mere når det faktisk begynder at betyde noget.

  • Anonym, Dreng, 16 år

hej søde jeg kender det godt når jeg skal ha matematik så har jeg det helt på samme måde jeg vi bare sige til dig jeg er heler ik den bedste til at gå i skole man er ik lige god til alle ting i verden ps jeg hedder Emma håber jeg kunne hjælpe dig😃😃💕

  • Anonym, Pige, 16 år

hej jeg er en pige jeg synes selv jeg er ret dålig til engelsk og jeg er rigtig bage nå jeg SKAL sige noget normalt lader jeg for det meste i engelsk hvare med og rigge hånden op men nogen gange skal jeg sige noget og så bliver jeg bange for jeg er bange for at der er nogen der griner af mig hvis jeg siger nodet forkert😢💕

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat