Brev

Dårlig i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er en del mindre end dig så du gider nok ikke læse det men jeg skriver det alligevel

Jeg er ret god i skolen men mit bedste råd er øvelse, du kan måske gøre det på en sjov måde måske høre til en podcast som man ikke behøver at være 100% fokuseret eller noget musik imens

Og husk på at alle er gode til noget!
Du er måske en fantastik ven eller sygt god til sport❤️

Jeg forstår godt det kan være svært at ture række hånden men husk på at det værste der kan ske at du svare forkert også svare du nok rigtig næste gang eller næste gang igen

Du er ikke dum❤️

Vh en lille hjælper

  • En lille hjælper, Pige, 11 år

Hej, start med noget du er god til inden for matematik. Byg derefter på med noget nyt. Hvis du vil huske det i længere tid, skal det repeteres en gang imellem, ellers sidder det ikke fast.
Kan anbefale disse hjemmesider:
Matematikfessor
Webmatematik
Multi
Studie one (FP 9 prøver, med og uden hjælpemidler)
Youtube
Det er hvad jeg også bruger. Der findes mange opgaver på siderne. På Youtube kan du også se nogle, der har lavet gennemgang af FP 9 prøver.

Håber det hjalp! 🙂
Mvh 1_zip

  • 1_zip, Dreng, 16 år

Hej
Jeg har det også sådan nogle lunde som dig, jeg er heller ikke den bedste i skolen, ikke fordi mine karakterer er så dårlige de er faktisk okay, men jeg syntes at hvis du har svært ved nogle fag som du siger, syntes jeg at du skulle spørge dine lærere mere, fx en opgave i matematik, sig at du ikke forstår det, fordi dine lærere vil sikkert hjælpe dig, og det vil så måske gøre så at du forstår det mere, altid spørg, min matematiklærer siger altid “det er kun de dumme der ikke spørger, og de kloge der spørger”, men du nævner også det med at du har svært ved at række hånden op, jeg har det på samme måde som dig, jeg tør heller ikke sådan at række hånden op, men jeg har den aftale med mig selv, at jeg minimum skal række hånden op 1 gang i hver time, det bliver ikke overholdt hver gang, men bare det at jeg gør det er jeg meget stolt over, og husk at hvis du siger noget forkert, er det helt okay ingen er perfekte, håber at det hjalp lidt.
Mvh pige 14 år

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat