Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlig i skolen..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Det lyder fuldstændig som om, at jeg kunne have skrevet det brev!
Jeg havde en periode hvor jeg begyndte ikke at tro særlig meget på mig selv og miste modet, Jeg følte ikke jeg var god nok i skolen. Heldigvis hade jeg en god veninde som der virkelig hjalp at snakke med. Måske har du en god ven du kan snakke med. Det er hvert fald en god ide at snakke med nogle om det. Dine forældre eller en lærer “god ide med lærer” eller andre.

PS: (af hensyn til det med engelsk). Jeg har også haft rigtig svært ved engelsk, men jeg gjorde noget som virkelig hjalp mig! Jeg begyndte at se engelske film og Youtube. Så prøvede jeg at læse højt i klassen. Selvom man er flov, og eller bange for at sige noget forkert blev jeg ved og ved og jeg læste engelsk og prøvede at skrive få engelske historier.
Og det der hjalp mig mest var, at jeg hver dag lærte mig selv et nyt engelsk ord. Det gør jeg stadig. FX. hvis der er noget du gerne hvad gardin hedder på engelsk, så søg på google eller spørger en anden om det. Og prøv og se om du kan gøre det nogenlunde hver dag. Giv ik op!

Og husk: Man behøver ikke at være god til alting 😉 Stil ikke for høje krav til dig selv, bare gør dit bedste!

Jeg sender dig gode tanker herfra!

KH. pige der har prøvet det samme<33

  • Du er perfekt lige som du er! :), Pige, 13 år

Hejsa!
Jeg kender godt følelsen, det tror jeg der er mange der gør. Nogle er gode til noget andre er gode til andet. Jeg ved jo ikke om det er noget du virkelig gerne vil lære eller om det er fordi alle andre er gode. Hvis det er noget du rigtig gerne vil lære så kæmp for det!🔥 Du skal bare læse bøger på engelsk og se film og Youtube på engelsk eller Bare snakke med dine venner på engelsk nu hvor de er så “gode” men kender godt det der med at føle sig under det man burde min bedste veninde kan også tale flydende engelsk men jeg kæmper for det og en dag bliver jeg som hende!)😻 vær dig selv, men man er nød til at kæmpe for det man vil
(Håber du kunne bruge svaret)♡♡

  • Du kan gooooodt!, Pige, 12 år

Hej……
Jeg har det på samme måde og ved at det er fkn hårdt og jeg er mega bange for at sige noget i engelsk timerne. Men for mig hjalp det ikke at snakke med min mor og far for de forstår det ikke men så sagde jeg det til den lære jeg stoler aller mest på og hun hjælper mig og har også sagt det til de lære jeg har i de fag jeg har det svært i. Det hjalp mig håber også at hvis du gøre det at det også hjælper dig. Nu har du i vært fald endnu en mulighed og kan se at der er et par andre der også har svaret på dit brev og håber virkelig for dig at endten at mit eller de andres råd hjælper dig. Håber alt godt til dig <3 <3 <3…..

  • unknown, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat